Profiel

 

Det van Rooij, Loopbaan, Coaching & Vitaliteit is opgericht in 2000 en biedt jarenlange ervaring op het gebied van loopbaanbegeleiding, reïntegratie, coaching en outplacement, zowel in de profit-, als de non-profit sector. Ik heb een achtergrond als reintegratieadviseur en HR-adviseur, met name binnen opleidingen en (jeugd)zorg.

Na een universitaire studie heb ik de HBO-opleiding tot Beroepskeuzeadviseur en de post-HBO-opleiding voor Loopbaan- en Mobiliteitsadviseur bij Adviesbureau Hoogendijk gevolgd. Ik ben opgeleid tot Oplossingsgericht Coach, met als specialisatie leiderschapsontwikkeling, ben Stress coach CSR, E-Coach, IEMT practitioner en gekwalificeerd om te werken met de Myers-Briggs Type Indicator® (MBTI). Als NOLOC gecertificeerd Register Loopbaanprofessional werk ik conform de gedragscode van de NOLOC. De gedragscode is te vinden op www.noloc.nl.

Mijn cliënten zijn werkgevers en particulieren, zowel de profit sector, als de non-profit sector (zorg, welzijn, gemeente, onderwijs). Ik werk samen met idPlein, CareerSolution en Onderwijs Herstart.

Persoonlijke effectiviteit, balans tussen werk en privé en het vinden van een passende baan zijn de belangrijkste elementen in mijn begeleiding. Centraal daarbij staan vitaliteit, zingeving en resultaat.

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op!