Loopbaancoaching

Vitaliteit betekent levenskracht, bezieling, dynamiek. Je bent vitaal als je doet wat je leuk vindt, wat je belangrijk vindt, wat bij je past. Dat maakt je enthousiast. Door de druk van de omstandigheden kun je vervreemd raken van jezelf, van wat je kunt en van wat je wilt.

• Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je werk, maar weet je niet welke?
• Ga je met tegenzin naar je werk maar weet je niet waarom?
• Ben je vastgelopen in je werk en vraag je je af hoe het nu verder moet?
• Ga je je werkgever verlaten middels een vaststellingsovereenkomst of outplacement?

Dan is dit het moment om een eerste stap te zetten zodat je je leven weer in eigen hand krijgt. Herontdek je talenten en krijg weer plezier in je werk.

De Loopbaan-Loep

Met behulp van de Loopbaan-Loep ontdek je weer waar je kracht en vitaliteit liggen. Aan de hand van gesprekken, opdrachten en vragenlijsten onderwerp je je aan een kritische zelfanalyse. Verleden, heden en toekomst komen aan bod. Je krijgt inzicht in je kwaliteiten, ambities en in jouw valkuilen. Je leert zelf sturing te geven aan je loopbaan en te kiezen voor een functie die bij je past.

Sollicitatiebegeleiding

Weet je wat je wil, dan bekijken we hoe en waar je die baan kunt vinden. We bespreken je CV, je LinkedIn profiel en een goede sollicitatiebrief. Daarnaast besteden we aandacht aan het jezelf profileren; hoe te netwerken, je elevator pitch en het voorbereiden en oefenen van sollicitatiegesprekken. Uiteraard in overleg, afhankelijk van waar je behoefte aan hebt.

Voor wie?

Voor hoger opgeleiden die zich willen heroriënteren op hun werk.

Tijdsbesteding

Afhankelijk van de vraag zal het traject zes tot twaalf bijeenkomsten tellen. Dit wordt in overleg vastgesteld.

Voor een outplacementtraject is een traject van gemiddeld een half jaar gebruikelijk. Voor een re-integratietraject beginnen we met een traject van een half jaar, met, indien wenselijk, een verlenging in overleg.


Meer loopbaanadvies

IMG_0090

Outplacement

Vrijwillig of gedwongen ontslag; er zijn vele redenen om een organisatie te verlaten, zoals reorganisatie, conflict, verschil in visie of...
Lees meer
IMG_0082

Ontwikkeladvies

Nu gratis ontwikkeladvies tot eind december 2020! In een snel veranderende arbeidsmarkt is het voor jou als werkzoekende of als...
Lees meer