Loopbaanadvies

Nu gratis loopbaanadvies voor medewerkers van het Rijk en van WPG!

In een snel veranderende arbeidsmarkt is het voor jou, als medewerker, verstandig om regelmatig na te denken over de toekomst van jouw functie en je persoonlijke ontwikkeling. Maar in de praktijk kom je daar niet altijd aan toe. Zeker niet als je redelijk op je plek zit en een druk leven leidt. Hoe blijf je duurzaam inzetbaar?

Wil je uitzoeken waar je staat, wat je kunt, wat je wil en wat er nodig is om in de toekomst gezond en met plezier te blijven werken in dezelfde of in een andere functie? Het gratis Loopbaanadvies helpt om hier tijdig over na te denken. Het resultaat van het Loopbaanadvies is een persoonlijk Ontwikkelplan voor de komende jaren.

Voor wie?

Het Loopbaanadvies is  gratis voor hoger opgeleide medewerkers van het Rijk, die langer dan 3 jaar in dienst zijn en voor medewerkers van WPG.

Duur van het Loopbaanadvies

Het traject bestaat uit drie sessies van 1 tot anderhalf uur, bij voorkeur om de week. Afhankelijk van de vraag zal de inhoud worden bepaald aan de hand van gesprekken en opdrachten. De volgende onderwerpen kunnen aan bod komen:
• Situatieschets en bewustwording van de eigen situatie en toekomstperspectieven;
• Persoonsprofiel;
• Toekomstoriëntatie;
• Advies over mogelijk te nemen stappen.
Het eindproduct van deze begeleiding is een persoonlijk Ontwikkelplan. Hierin staan kort en bondig een aantal acties beschreven die je op de korte en/of de lange termijn kunt inzetten om met plezier aan het werk te (kunnen) blijven.


Meer loopbaanadvies

IMG_0085

Loopbaancoaching

Vitaliteit betekent levenskracht, bezieling, dynamiek. Je bent vitaal als je doet wat je leuk vindt, wat je belangrijk vindt, wat...
Lees meer
IMG_0090

Outplacement

Vrijwillig of gedwongen ontslag; er zijn vele redenen om een organisatie te verlaten, zoals reorganisatie, conflict, verschil in visie of...
Lees meer