Kosteloos kennismakingsgesprek

Het oriënterend gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Op basis van de vraag en behoefte zullen we een traject op maat bespreken, waarna een offerte wordt opgesteld.

Voor particulieren

Ben je werknemer en heb je een DI-budget (duurzaam inzetbaarheidsbudget), dan kun je het budget aanwenden voor je eigen ontwikkeling.
Als particulier kun je de kosten (incl. BTW) als scholingskosten aftrekken van de belasting, mits het doel ervan is het verbeteren van kennis en vaardigheden met het oog op het behouden of verkrijgen van inkomen uit arbeid. Er moet voor de aftrekbaarheid dus een verband bestaan met inkomensverwerving.

Voor werknemers/werkgevers

Voor werkgevers zijn de kosten van een loopbaan- of coachingstraject fiscaal aftrekbaar. Werkgevers zijn vaak bereid loopbaan- of coachingstrajecten te vergoeden. Reintegratie 2e spoor is een verplichting als terugkeer in eigen werk niet meer mogelijk is en outplacement/werk-naar-werktraject is vaak onderdeel van een vaststellingsovereenkomst of ontslag t.g.v. reorganisatie. Redenen hiervoor zijn: goed werkgeverschap, verhoging arbeidsproductiviteit, verzuimpreventie en snelle reïntegratie na ziekte. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden.

Heb je een WW of WAO/ WIA uitkering?

Vraag dan aan je werkcoach/ arbeidsdeskundige bij het UWV naar de mogelijkheden voor begeleiding bij een Werkfit- of een Naar Werk-traject.