E-coaching

Heb je behoefte aan coaching, maar kun je moeilijk tijd inplannen/afspraken maken met een coach? Dan kun je kiezen voor online-coaching; tijd- en plaats-onafhankelijk. Gecoacht worden op het moment dat jou schikt en waar het jou schikt. Geen reistijd, alleen de tijd achter jouw laptop/tablet. Uit onderzoek blijkt dat de effectiviteit van e-coaching wordt versterkt door het schrijven (structuur aanbrengen, kunnen herlezen), door de sociale anonimiteit (geen ruis, geen schaamte, sneller tot de kern kunnen komen) en de grotere contactfrequentie (meer intensiviteit, sneller resultaat).

• Zit je in een negatieve spiraal en wil je weer terug in je kracht?
• Heb je een nieuwe baan, maar voel je je onzeker?
• Heb je last van je baas of een collega en wil je er anders mee leren omgaan?

Of je nu last heb van stress, onzekerheid, moeite met leidinggeven of moeite om jezelf te profileren? Op al deze vragen kunnen wij samen het antwoord zoeken en voorkomen dat negativiteit je leven blijft beheersen. Ga ermee aan de slag in je eigen omgeving en bepaal zelf wanneer.

E-Coaching

Online coaching, plaats- en tijd-onafhankelijk. Tijdens een intensief traject ( in principe twee contactmomenten per week) gedurende 13 weken gaan we na wat je vraag precies is, wat je doel is, wat je belemmeringen zijn en hoe je deze kunt overwinnen. Aan de hand van vragen en opdrachten verkrijg je nieuwe inzichten en heb je de oplossing in handen!

Voor wie?

Voor iedereen die vragen of problemen heeft in zijn (werk)situatie en zichzelf verder wil ontwikkelen. Belangrijk is dat je het prettig vindt om te schrijven en dat je bereid bent om over jezelf en je eigen gedrag na te denken.

Tijdsbesteding

Afhankelijk van de aard van de vraag en de contactfrequentie zal het traject 13 weken duren. Dit wordt in overleg vastgesteld.


Meer coachingadvies

IMG_0092

Oplossingsgericht coaching

Organisaties veranderen. Mensen veranderen. Functies veranderen. En dan opeens functioneer je niet meer zoals je gewend bent. Je weet niet...
Lees meer
unhappy

IEMT-coaching

Veel negatieve gevoelens waar je in het heden last van hebt, worden veroorzaakt door ervaringen uit het verleden. Deze ervaringen...
Lees meer
hello

Sollicitatiecoaching

Je weet wat je wil, je bent aan het solliciteren, maar het lukt je maar niet om een andere baan...
Lees meer